Construccions Forastero Zapater S.L

Els nostres projectes

Aqui us mostrem diversos projectes que hem dut a terme, on podeu observar diferents arquitectures tant modernes com rústiques, a més a més us mostrarem projectes més complexos com ara supermercats i lloses de formigó.

Contacta amb Nosaltres

Tarragona
43896 L'Aldea
Carrer Rabal De Fesol, 30
Telf: 677560032
Correu const_forastero@telefonica.net
Cosntrucció complexa supermercat

Projecte supermercat amb l'empresa Aldi, és tracta d'una construcció compartida amb altres empreses (electricistes, pladurs, aluminis, etc..) on nosaltres ens encarreguem de realitzar les feines de ma d'obra, com per exemple col·locar el ferro i omplir-lo amb formigó, col·locar el gres, construcció de lavabos, menjadors, sales de màquines, etc...

Casa comú

Projecte de una casa comú, és tracta d'una construcció simple, ràpida i econòmica. Apta per a gent que necessiti un lloc on viure ràpidament amb un baix cost.

Casa Rústica

Projecte d'una casa rústica, és tracta d'una construcció que pot ser començada des de 0, basada en un projecte d'una casa rústica o també que és tracti d'una reforma d'alguna vivenda rústica antiga.

Casa planta baixa moderna

Projecte d'una casa moderna, és tracta d'una construcció sobre un mateix nivell, on només hi ha una planta. Aquesta construcció té un plànol més complex i atractiu visualment, degut a això actualment estan tant de moda.

Casa dos pisos futurista

Projecte d'una casa amb dos pisos futurista, és tracta d'una construcció de dues plantes amb molts detalls, que requereixen molta pofessionalitat ja que l'estructura de la casa, com el seu nom indica és diferent de les altres.

Casa dos pisos moderna

Projecte d'una casa amb dos pisos modern, és tracta d'una construcció de dues plantes. Aquesta construcció té un plànol més complex i atractiu visualment, degut a això actualment estan tant de moda.