Construccions Forastero Zapater S.L

Els nostres Serveis

Aqui us mostrarem els diversos serveis que la nostra empresa proporciona, ja sigui per falicitar el treball i poder realitzar-ho amb un periode de temps mes curt, com per a realitzar-ho el mes curat possible. Mostrarem alguns serveis de diferents tipus, desde màquines que formen part de l'empresa i estan disponibles, fins a tasques que podem realitzar.

Contacta amb Nosaltres

Tarragona
43896 L'Aldea
Carrer Rabal De Fesol, 30
Telf: 677560032
Correu const_forastero@telefonica.net
Manitou Maniscopic

Aquesta màquina que tenim nosaltres, es pot catalogar com un luxe, ja que es l'encarregada de reduir el pes de les feines més dures, i de reduir el temps i per tant proporcionar una millora de rendiment. Aquesta màquina, pot ser alquilada en cas de necessitar-la molt diàriament. Per a més informació, contacta amb nosaltres.

Clark Mecànic

Es tracta d'una màquina que tenim per a carregar i descarregar tots els materials en el nostre magatzem. Aquesta màquina, ens proporciona molta mobilitat i rapidesa dins el nostre magatzem. A diferència de l'altra, aquesta no s'alquila ja que es per a ús propi.

Nau d'emmagatzematge

Aquest es el lloc on tenim tots els materials per a la construcció. A més, pot servir per a guardar material de l'obra que sigui, cosa que ofereixen poques empreses. Té una capacitat de 500 metres quadrats més 90 metres quadrats d'altell. A més de 100 metres quadrats de pàrquing.

Nissan Camió de càrrega

Amb aquest camió de tamany més reduit, podem transportar els materials sense cap mena de complicació. Soporta xxxx kg. Permet ahorrar l'alquiler de un camió transportista en la majoria de situacions encara que hi ha cops que es imprescindible una grua o camió més gran.